Ovanlig vecka

I måndags gick strömmen i skolan på morgonen så vi blev hemskickade efter tredje lektionen. Så vi stack till Saginaw och shoppade resten av dagen.


Tisdags hade vi friidrottstävling. Det var så kallt och hemskt att alla frös så de skakade. Blåst, regn och snö var det. Så efter det bjöd John på middag ute vilket var väldigt trevligt.

Onsdag snöade det hela dagen och vi fick en stor nyhet. Vårt concession stand brann ner på natten och all vår friidrottsutrustning, all mat vi säljer på tävlingarna och toaletterna brann upp. Tävlingen vi skulle haft på fredagen med 16 skolor blev inställd.

Fredag hade vi träning och sen hade vi en bonfire hemma.

Hejdå Josh

I torsdags morgon följde vi med Josh ner till flygplatsen för att säga hejdå. Var tvungna att vakna upp vid ca 4 på morgonen. Sen hade vi frukost på McDonalds och missade de två första lektionerna så det var bra. 

Himlen utanför flygplatsen.

Josh appreciation pic.

I fredags hade vi friidrottstävling och kom trea i 300 m häck! Fick till och med en fin medalj.

I lördags hade vi en bonfire med några kompisar.


Idag var vi i kyrkan och sen bjöd John på lunch.


Tillbaka i Whittemore

Vi kom hem säkert efter ca 40 timmars bilkörning totalt. I söndags hade vi en bonfire mes familj och släkt och vi gjorde nutellasmores med jordgubbar. Veckan startade trögt i skolan efter lovet...

Gick en runda med Arctic igår med.


 Idag (tisdag) hade vi friidrottstävling. Jag tävlade i 100 m häck, 300 m häck och fick även hoppa in i 400 m stafett. Jag vann mina häcklopp!! (Mest för att jag var den ända som var med.)