Thanksgiving

Vi började thanksgiving med att titta på parader från Detroit och new York på tv. Sen tränade jag och Gabi och efteråt så åkte vi till Johns exfru för middag med henne, en av deras söner, hans flickvän, två andra släktingar och en kompis till dem. Så mycket mat och det var så gott!


Dagen efter åkte vi till Ann Arbor för John hade saker att göra där. Jag och Gabi spenderade istället dagen med shopping då det var black friday och superrea överrallt. Köpcentret var väldigt fint pyntat.


Efter det så åkte vi til Saginaw och gick på en musikföreställning. Det var en orkester och även om det låter tråkigt så var den väldigt bra och det var kul! De spelade massa jullåtar.

Spa

I lördags hade jag, Malu, Gabi, Katie och Pilvi en spadag. Vilket vi hade i ca 20 min innan vi var klara... 


Snön är borta men lär komma mer ikväll, vi hann iaf göra en snögubbe innan det blev varmt igen. 

I söndags var vi i kyrkan, pluggade och jag testade hockey! Har aldrig ens haft på mig hockey skridskor, men hängde iaf med på Johns träning och det var mycket svårare än jag trodde! I början kände jag mig som om jag aldrig stått på is förut! Det gick bättre i slutet men jag sög ändå rätt rejält överlag, men kul var det!

Här är en video som jag och en annan utbytis har jobbat på några veckor i video arts:

http://m.youtube.com/watch?v=ritC_qFdxaM 
Konståkning

De flyttade upp mig från level 1 till 8! Så nu lär jag mig massa saker på konståkningen! Jag ska också hjälpa till att träna barnen troligtvis på tisdagar. Jag skrev också upp mig till tryouts för solon och duon till is showen i vår, min kompis övertalade mig, så vi får se hur det går!

Idag åt vi på raonbow garden med Mike and Jane, deras döttrar plus familj och Linda och Barney. Testade också deepfried oreos till efterrätt, så gott!

Sen åkte vi till walmart medan John spelade hockey vilket tog typ 2,5 timmar. Men finns mycket att kolla på på walmart så var inte för tråkigt.

Jag och Gabi i första riktiga snön. Och artctic så klart!


Jag och mina brasilienare på walmart.

Gör mig redo för thanksgiving nästa vecka.

Jag och Gabi i jägarkläder (alla har på sig det här, inte bara när de jagar men i skolan osv med). Gabi är väldigt oengagerad.

Jag testar skateboard och kolla in min hajhjälm!