Jul

Vi firade jul på fredagen med två av Johns söner och deras familjer. Fick mycket fint i julklapp och i min strumpa. Åt julmat vilket bestod av bröd (lite som fattiga riddare) med sylt och ost plus en slags matpaj. Sedan gjorde vi oss redo för vår resa dagen efter.

Har inte så många bilder så ni får den när jag leker med Landin.


Inför jul

I måndags var jag med några kompisar och käkade på A&W (första gången). Mycket trevligt. 

Sändagen var vi och bowlade. Vår coordinator bjöd in alla utbytisar i området. Jag kom tvåa... Men kul var det ändå!

Jag vet inte vad vi gör.... Men vi fick tårta efteråt!

Tisdagen åt vi på min favoritrestaurang. Resten av veckan har varit förberedelser för inför jul. På julafton var vi i kyrkan. I vanliga fall firar amerikaner jul den 25:e, men vi flyttar den till 26:e pga Johns sons familj kunde inte vara här innan dess. Fick ett paket från Hanna hemifrån! 


Så idag har jag istället packat eftersom jag på lördag kommer åka till Chicago! Jag, Gabi och John kommer bo hos min halvbrorsa och hans fru två nätter och troligtvis besöka Sears tower, ett aquarium ställe och ett naturhistoriskt museum! Så taggad! Och efter det kommer vi köra raka vägen till marquette där Johns sons familj bor och jag kommer då åka skidor/snowboard!!! Mycket att se fram emot den kommande veckan. Hoppas alla hade en riktigt bra jul! 
Minijul

Veckan började med att jag var hemma måndag och tisdag för att jag var sjuk. Gick till doktorn för John trodde jag hade lunginflammation men det visade sig att jag bara hade nån infektion i huvudet. Fick antibiotika mot det spm är typ standard medicin i detta landet, tog aldrig den antibiotikan... 

Onsdag var jag på konståkning och torsdag åkte jag till standish efter skolan med några kompisar. Vi var på deras skola och lärde om oss robotar eftersom vi håller på att starta upp ett sånt projekt på vår skola. Efteråt åt vi på McDonalds. 

Fredag hade vi basketmatch och jag var med i broadcasting teamet. Efter det åkte vi hem till oss tillsammans med alla andra utbytisar. Vi hade en minijul och bytte julklappar. 

Cheerleadersen var väldigt juliga och gjorde en dans vid halvtid.

Jag fick en tröja!